A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Індивідуальна траєкторія професійного розвитку педагога

Професійні компетентності вчителя (за професійним стандартом)

Відповідно до Закону України «Про освіту» статті 39 професійний стандарт – це затверджені в установленому порядку вимоги до компетентностей працівників, що слугують основою для формування професійних кваліфікацій. Розпочинаємо знайомити з вимогами до професійних та загальних компетентностей вчителя, що описані в професійному стандарті за трьома професіями: “Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти”, “Вчитель закладу загальної середньої освіти” і “Вчитель із початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста) (наказ Мінекономіки № 2736 від 23.12.2020 року).

15:41 21.07.2023

БУДУЄМО ТРАЄКТОРІЮ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ

КОМПЕТЕНТНІСТЬ ПЕДАГОГІЧНОГО ПАРТНЕРСТВА/ Професійна компетентність учителя – це сукупність його особистісних якостей, загальної культури та кваліфікаційних знань, умінь, методичної майстерності. Пропонуємо педагогам скористатися інфографікою «Картки оцінювання професійної компетентності вчителів за кваліфікаційними категоріями», складеної на основі Професійного стандарту вчителя, щоб оцінити рівень сформованості компетентності педагогічного партнерства за кваліфікаційними категоріями. Це допоможе визначитися з подальшими кроками для побудови індивідуальної траєкторії професійного розвитку.

13:45 21.07.2023

БУДУЄМО ТРАЄКТОРІЮ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ

ЕМОЦІЙНО-ЕТИЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ. Сучасний учитель для ефективного виконання трудових функцій повинен постійно розвивати власні професійні компетентності. Пропонуємо педагогам оцінити рівень сформованості емоційно-етичної компетентності, використовуючи інфографіку «Картки оцінювання професійної компетентності вчителів за кваліфікаційними категоріями», складеної на основі Професійного стандарту вчителя. Це допоможе визначитися з подальшими кроками для побудови індивідуальної траєкторії професійного розвитку.

11:27 21.07.2023

БУДУЄМО ТРАЄКТОРІЮ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ

ПСИХОЛОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ. Професійна компетентність учителя – це сукупність його особистісних якостей, загальної культури та кваліфікаційних знань, умінь, методичної майстерності. Пропонуємо педагогам скористатися інфографікою «Картки оцінювання професійної компетентності вчителів за кваліфікаційними категоріями», складеної на основі Професійного стандарту вчителя, щоб оцінити рівень сформованості психологічної компетентності за кваліфікаційними категоріями. Це допоможе визначитися з подальшими кроками для побудови індивідуальної траєкторії професійного розвитку.

11:21 21.07.2023

БУДУЄМО ТРАЄКТОРІЮ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ

МОВНО-КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ. Сучасний учитель для ефективного виконання трудових функцій повинен постійно розвивати власні професійні компетентності. Пропонуємо педагогам оцінити рівень сформованості мовно-комунікативної компетентності за кваліфікаційними категоріями – спеціаліст, спеціаліст другої категорії, спеціаліст першої категорії, спеціаліст вищої категорії, використовуючи інфографіку «Картки оцінювання професійної компетентності вчителів за кваліфікаційними категоріями», складеної на основі Професійного стандарту вчителя. Це допоможе визначитися з подальшими кроками для побудови індивідуальної траєкторії професійного розвитку.

11:14 21.07.2023

БУДУЄМО ТРАЄКТОРІЮ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ

ІНФОРМАЦІЙНО-ЦИФРОВА КОМПЕТЕНТНІСТЬ. Сучасний учитель для ефективного виконання трудових функцій повинен постійно розвивати власні професійні компетентності. Вашій увазі пропонується цикл інфографік «Картки оцінювання професійної компетентності вчителів за кваліфікаційними категоріями», складеної на основі Професійного стандарту вчителя. Матеріали допоможуть педагогам визначитися з подальшими кроками для побудови індивідуальної траєкторії професійного розвитку.

11:10 21.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано