A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Відбувся майстер-клас

Дата: 25.02.2021 21:00
Кількість переглядів: 179

25 лютого 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся майстер-клас вихователя-методиста Сквирського ДНЗ №6 Сичевської Тетяни Вікторівни «Економічне виховання дошкільників» в онлайн режимі.

В умовах економічних реформ формування економічної свідомості дітей стає загальним і обов’язковим. Економічна культура передбачає формування певних моральних і ділових якостей, що необхідно для майбутньої трудової діяльності.

Учасники заходу переглянули відеозапис навчального заняття з малюками старшої дошкільної групи, яке провела Тетяна Вікторівна. Педагогічний аналіз заняття допоміг вихователям дошкільних груп освітніх закладів дати відповідь на запитання: «З чого потрібно розпочинати економічне виховання дітей?», «Чому гра є найефективнішим методом у розвитку дошкільнят?»

Консультант центру Корбут Л.А. мотивувала педагогів до активної роботи та відзначила якісні сторони у проведенні заходів підвищення кваліфікації у онлайн-режимі.

Словами подяки, бажаннями успіху та творчої наснаги Тетяні Вікторівні у подальшому наповнився чат на завершення майстер-класу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано